Füredi Krisztián

szexuálpszichológus, párterapeuta, pszichológus
Bejelentkezés

Füredi Krisztián

szexuálpszichológus, párterapeuta, pszichológus
Bejelentkezés

Füredi Krisztián

szexuálpszichológus, párterapeuta, pszichológus
Bejelentkezés

Társadalmi felelősségvállalás – CSR

  • Pszi Pont Alapítvány

A Pszi Pont Alapítvány elnöke vagyok. Az alapítványnak számos tevékenysége van, ezek közül néhány jelentősebb:

2020-tól pszichológiai Segítségnyújtás a Covid járvány során nehéz helyzetbe került személyeknek

A Covid járvány megjelenésekor a pandémia miatt nagyon sokan kerültek nehéz helyzetbe. Ekkor hoztam létre feleségemmel a Pszi Pont oldalán (pszi.hu/alapítvány) egy sok száz pszichológust, pszichiátert és mentálhigiénés szakembert tartalmazó oldalt és szolgáltatást, amely azt vállalja, hogy ingyenes pszichológiai segítséget nyújt azoknak, akik a Covid miatt nehéz helyzetbe kerültek és ennek kapcsán kérnek segítséget. Ez jelenleg is működik.

2021-től A Covid krízis miatt nehéz helyzetbe került egészségügyi dolgozók pszichológiai támogatása

A Covid krízis elhúzódott, és nagyon nagy nagy terhet rótt az egészségügyi dolgozókra, akik erejükön felül teljesítettek hosszú időn át. Ezért a Pszi Pont újabb szolgáltatással bővült, az covid krízisben dolgozó egészségügyi szakemberek számára is megszerveztük az ingyenes pszichológiai támogatást, szintén több száz pszichológus, pszichiáter és mentálhigiénés szakember részvételével. Ez a szolgáltatásunk is elérhető a mai napig.

2022-től Az ukrajnai menekültek pszichológiai támogatása 13 nyelven

Az ukrajnai háború kitörésekor sok ember került nagyon nehéz krízisállapotba. Sokan elvesztették a hazájukat, a szeretteiket, az addigi életük jelentős részét. Hozzánk hasonló életet éltek és egyik napról a másikra mindez megszűnt. Az ukrajnai háború miatt nehéz helyzetbe került személyek és menekültté vált ukránok és kárpátaljai magyarok számára szerveztük ingyenes pszichológia támogatást több száz pszichológus, pszichiáter és mentálhigiénés szakember segítségével. A nyelvi korlátok miatt 13 nyelven elérhető a szakembereink segítsége.

 

  • Magyar Szexuálpszichológusok Egyesülete

2020. óta az a szervezet elnöki tisztségét látom el.

A Magyar Szexuálpszichológusok Egyesülete a szexualitással foglalkozó pszichológusok, illetve a szexuálpszichológiai szakpszichológus szakvizsgával rendelkező pszichológusok szakmai szervezete.