Füredi Krisztián

szexuálpszichológus, párterapeuta, pszichológus
Bejelentkezés

Füredi Krisztián

szexuálpszichológus, párterapeuta, pszichológus
Bejelentkezés

Füredi Krisztián

szexuálpszichológus, párterapeuta, pszichológus

Társadalmi felelősségvállalás – CSR

Pszi Pont – Pszi.hu

2020.
Pszi Pont

Pszi Pont

​A Covid járvány megjelenésekor a pandémia miatt nagyon sokan kerültek nehéz helyzetbe. Ekkor hoztam létre feleségemmel a Pszi Pont oldalán (pszi.hu) egy sok száz pszichológust, pszichiátert és mentálhigiénés szakembert tartalmazó oldalt és szolgáltatást, amely azt vállalja, hogy ingyenes pszichológiai segítséget nyújt azoknak, akik a Covid miatt nehéz helyzetbe kerültek és ennek kapcsán kérnek segítséget. Ez jelenleg is működik.

2021.

A Covid krízis elhúzódott, és nagyon nagy nagy terhet rótt az egészségügyi dolgozókra, akik erejükön felül teljesítettek hosszú időn át. Ezért a Pszi Pont újabb szolgáltatással bővült, az covid krízisben dolgozó egészségügyi szakemberek számára is megszerveztük az ingyenes pszichológiai támogatást, szintén több száz pszichológus, pszichiáter és mentálhigiénés szakember részvételével. Ez a szolgáltatásunk is elérhető a mai napig.

2022.

Az ukrajnai háború kitörésekor sok ember került nagyon nehéz krízisállapotba. Sokan elvesztették a hazájukat, a szeretteiket, az addigi életük jelentős részét. Hozzánk hasonló életet éltek és egyik napról a másikra mindez megszűnt. Az ukrajnai háború miatt nehéz helyzetbe került személyek és menekültté vált ukránok és kárpátaljai magyarok számára szerveztük ingyenes pszichológia támogatást több száz pszichológus, pszichiáter és mentálhigiénés szakember segítségével. A nyelvi korlátok miatt 13 nyelven elérhető a szakembereink segítsége.

 

Magyar Szexuálpszichológusok Egyesülete

A Magyar Szexuálpszichológusok Egyesülete a szexualitással foglalkozó pszichológusok, illetve a szexuálpszichológiai szakpszichológus szakvizsgával rendelkező pszichológusok szakmai szervezete.

2020. óta az a szervezet elnöki tisztségét látom el.