online canadian pharmacy canadian pharmacy online pharmacy reviews buy phentermine

Pszichodráma
Pszichodráma önismereti csoport indul

Tükörbe nézve

címmel önismereti pszichodráma csoport indul

 

“Mi magunk vagyunk a súly, amit a saját érdekünkben odébb kell tennünk – amennyiben úgy döntünk, hogy átrendezzük életünk színterét. A legtöbbször képtelenek vagyunk meghozni ezt a döntést. Miért? Miért olyan nehéz előrelendítenünk magunkat, még akkor is, ha valami jobb felé tartunk? Azért, mert bármilyen kevéssé kielégítő az, ahol vagyunk, kényelmes. 

Hajlandó küzdeni? Mert rögtön az elején megmondom, hogy eljutni onnan, ahol van, oda, ahová el akar jutni: harc. Önmagával kell megküzdenie.”  (Judith Sills)

 

Várunk, ha az önismeret tükrén át kíváncsi vagy

  •  önmagadra
  • a kapcsolataidra
  • az életedre
  • a lehetőségeidre
  • jobb probléma megoldási alternatívákra
  • a pszichodrámára
  • egy éven át a többiek önismereti útjára

 

Az önismereti pszichodráma csoport egy éven keresztül tart.
A csoporthoz 2011 október elején lehet csatlakozni, így jelentkezni 2011 szeptember 30-ig lehet. 

Találkozás minden második héten kedden 17:30-21:00-ig.

 

Vezetők:

Füredi Krisztián pszichológus, pszichodráma vezető

Kiss Nóra pszichológus

 

Helyszín:  Psziché Műhely (Kálvin tér, Bp)

 

Jelentkezés, érdeklődés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 “Mégis, éppen a gondok fölismerésének és megoldásának folyamatában rejlik az élet értelme. A probléma a próba, mellyel elkülönítjük a sikert és a kudarcot. Gondjaink miatt van szükségünk bátorságra és bölcsességre, sőt gondjaink tesznek minket bátrakká és bölcsekké. Végső soron ezek felelősek lelki fejlődésünkért.” (M. Scott Peck: A járatlan út)

 

 

 Ha szeretne az induló csoportokról, és workshopokról információt kapni, akkor iratkozzon fel a pszichodráma hírlevelemre, amelynek segítségével idejében értesül minden induló csoportról és workshopról. A feliratkozáshoz csupán a fenti e-mail címre kell (furedi...) egy levelet írni, amelynek a tartalma mellékes, csupán a tárgyban vagy a szövegben szerepeljen az, hogy hírlevél.


 

 
Álomdráma
Álomdráma
Álomdráma csoport indul

Álmokkal foglalkozó önismereti pszichodráma csoport indul, amelyben a pszichodráma módszerével álmaink üzeneteivel dolgozunk.

A csoport fókuszában az álmaink, és álmainkon keresztül önmagunk mélyebb megismerése, megértése áll.

Álmaink mélyről érkeznek, általuk szándékunk ellenére is olyan hasznos információkhoz jutunk, amelyeken keresztül mélyebben megismerhetjük önmagunkat. Ebben az érdekes felfedezésben tud segíteni a képzett pszichológus és pszichodráma vezető.
 
A álomdráma csoportban nem csak saját, hanem mások álmaival is megismerkedünk, amely saját fejlődésünk számára is inspirációt nyújt.
Természetesen mindenki saját maga dönt arról, hogy mit oszt meg a csoporttal és mit nem. Az álomdráma csoportban semmi sem kötelező!

Az önismeret fejlesztésének a pszichodráma az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb módszere.

A csoport találkozásaira kéthetente, keddenként 17:30-21:00-ig kerül sor.
 
 
A csoportot vezetik:
 
Füredi Krisztián pszichológus, pszichodráma vezető
Szaller Mónika pszichológus 
 

Helyszín:  Psziché Műhely (Kálvin tér, Bp)

 

Jelentkezés, érdeklődés:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 
 
Mi a pszichodráma?

A pszichodráma egy nagyon mély önfeltáró technika. Nehéz röviden megragadni a lényegét. Talán azzal tudnám jellemezni, hogy a pszichodráma egyik lényegi eleme az, hogy nem beszélünk a problémákról, illetve nem csupán csak beszélünk a problémákról, hanem a pszichodráma játék során át is éljük azt. Ráadásul ez az átélés több szempontból is történik, és abból kifolyólag, hogy ezt nem az eredeti szituációban éljük át, így lehetőség nyílik rá, hogy mélyebben megértsük a szituációk mögött rejlő valódi folyamatainkat, észrevegyük a játszmáinkat, változtathassunk hibás működési módjainkon, megértsük, megismerjük önmagunk működését, önmagunk folyamatait, önmagunkat.
Mindez csoportban történik, egy megértő, elfogadó, emberi érzésekkel megnyilvánuló emberi közösségben.

 

 
Pszichodráma workshop sorozat

A nemsokára induló pszichodráma workshop sorozatról információ még nem érhető el. Nemsokára itt olvashatók a részletek.

 

Ha szeretne az induló csoportokról, és workshopokról információt kapni, akkor iratkozzon fel a pszichodráma hírlevelemre, amelynek segítségével idejében értesül minden induló csoportról és workshopról. Ez csupán néhány havonta egy e-mailt jelent, és természetesen bármikor leiratkozhat róla. A feliratkozáshoz csupán a fenti e-mail címre kell (furedi...) egy levelet írni, amelynek a tartalma mellékes, csupán a tárgyban vagy a szövegben szerepeljen az, hogy hírlevél.

 

 
Jelentkezés, érdeklődés
Szeretettel várjuk a jelentkezőket és az érdeklődőket a fent látható e-mail címen (furedi...).
 
Pszichodráma hírlevél

Pszichodráma hírlevél, amelyben értesítem a feliratkozottakat az aktuálisan induló önismereti pszichodráma csoportról, pszichodráma workshopról. Ez a hírlevél csupán néhány havonta egy levelet jelent, és bármikor nagyon egyszerűen le lehet iratkozni róla.

Feliratkozás a hírlevélre: A feliratkozáshoz elég a fenti e-mail címre (furedi...) egy levelet írni, amelynek a tartalma mellékes, csupán a tárgyban vagy a szövegben szerepeljen az, hogy hírlevél.

 


Ez a honlap szerzői jogvédelem alatt áll, melynek jogtulajdonosa Füredi Krisztián. A tulajdonos minden jogot fenntart, így a mű integritásához való jogot, mely tiltja a szerzői jogvédelem alatt álló mű megmásítását, mely kiterjed a mű másolására, fordítására, átszerkesztésére, adaptációjára, vagy bármilyen más jellegű átformálására, felhasználására.